Jutagoss Baterija Pretvorbe Adapter Držač Switcher Pretvarač Slučajevima Kutija s Uzdignute Glave za Baterija Slučajevima Držač U Obliku Školjke, Crna 2 kom.
Nedavno

Jutagoss Baterija Pretvorbe Adapter Držač Switcher Pretvarač Slučajevima Kutija s Uzdignute Glave za Baterija Slučajevima Držač U Obliku

HRK 27.87

Dostupno

【Parametar】- Veličina : 53 mm x 20 mm/2,09 inča x 0,79 inča;Boja : crna;Važećim model baterije : AAA;Tip modela : 3718;. 【Točno podudaranje】- Izrađen od otpornog ABS,metalik днищ i nastavci za pouzdanim električne veze,ovaj kućište adaptera baterije ne deformiraju i ne krivulje prema rezultat pritiska opruga na njega kada je umetnuta u uređaj.Unutarnji dio adaptera točno odgovara jedna baterija, tako da ona nije išla, a ne klimanje nakon umetanja;. 【Jednostavnost korištenja】- Jednostavno razvucite telo, stavite bateriju unutra, da bi pravilno odgovarati na polovima, a zatim pritisnite da biste zatvorili zajedno.On je izdržljiv, malih dimenzija, jednostavan za nošenje i pogodan za pretvaranje običnog baterije veličine AA pod ruku;. 【Dobre karakteristike】 - Površina pretvorbe debla AAA baterije, transparentan i mat, a pravila su SAD nije lako nositi;Akumulatori za preradu, kada je baterija skoro prazna;. 【Održavanje proizvoda】- Molim vas,budite sigurni da kupite naše proizvode,ako imate bilo kakvih pitanja o ovom proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće, kako bi vam pomogli riješiti svoj problem;.Jutagoss Battery Conversion Adapter Description : Kalup točnost,utor granica baterije,možete zaključati bateriju u dobroj lokaciji;Izrađen je od materijala PP,s više od visoke čvrstoće i trajnosti,više ne puca,uvelike povećava vijek trajanja;visoko kvalitetni materijal,snažan i izdržljiv,lijep i praktičan,brzo i lako pretvoriti AA u velikim baterije,što rješava problem, da ima velike baterije teško kupiti;Tehnički podaci : Naziv proizvoda : Adapter za pretvaranje baterije Tip modela : 3718 Main Materijal : PVC пластикпакет Sadržaj : 2 kom. fotografija i vlastito računalo ili telefon,molim vas, dopustite malo ručni greške mjerenja;.

Karakteristike robe

Kupci kako žele