Pametna Встраиваемое Rasvjeta, 4 inča RGB LED Встраиваемое Rasvjeta s toplim i hladnim bijelim, затемняемое, 10 W 800LM, Promjena boje Встраиваемое rasvjeta Rad s Alexa/Google/Siri, sinkronizacija s glazbom, 12 br.
Nedavno

Pametna Встраиваемое Rasvjeta, 4 inča RGB LED Встраиваемое Rasvjeta s toplim i hladnim bijelim, затемняемое, 10 W 800LM, Promjena boje

HRK 206.70

Dostupno

[ APP Controllable ] Ne шарите u mraku, samo izvadite telefon i zapali ga.Samo podrška za 2.4 GHz Wi Fi ①Download aplikaciju Smart Life ②Connect hub kroz automatsko skeniranje. Koncentrator će automatski pronaći встраиваемое rasvjeta i povezuje. Potpuno upravljajte svojim pametan omogućeno ulaganje rasvjetom pomoću aplikacije za Smart Life.Postoji mnogo opcija, koje će doneti više udobnosti u vaš stil života. [ Glasovno upravljanje i sinkrona glazba ] Kompatibilnost sa Alexa/Google Home Assistant/Siri.Izradite vlastiti dijalog, kako bi se oslobodili ruke i vrijeme, i upravljajte uvučeni svjetiljke, kako bi oni postali određenim statusom, dajući unaprijed zadanu naredbu.Ta svjetla će promijeniti boju u skladu s glazbenim ritmovima, хлопками u rukama, igra zvukova i sinkronizirati sve zvukove, proizveden vašim telefonom.Imajte na umu : ona se temelji na mikrofon vašeg telefona, a ne na pojedinačno ugrađenom mikrofonu. [ Svjetlinu i zasićenje prate] Ove 4-inčni udubljen u stanju kontrolirati svoju svjetlinu i zasićenost prilagoditi vaše osobne boje.Možete ga promijeniti svjetlinu, kada koristite svjetlo noću ili danju.Kombinacija birati RGB-žarulje s jačine će se pretvoriti u nekakvu neobičnu boju. [ Preset i uređivanje skripte ] Instalirane skripte vam pomažu da brže ući u pozira, a pruža osvjetljenje 8 scena u skladu s vašim zahtjevima.To je pametna rasvjeta još više daje uređivati opcija koje će vam stvoriti svoje vlastite scenarije. 【 RGB i CW Dimmable 】Izbor 16 milijuna boja i hladno i toplo bijela daje vam sposobnost za promjenu boje osvjetljenja u skladu sa svojim naletima scena.

Karakteristike robe

Kupci kako žele