GMS Optical® 1,8 mm Protuklizna ljepljive Oblikovano mekani silikon nosni jastučići za naočale s Super ljepljive podloge za naočala, sunčanih naočala i odjeće za oči - 5 parova (crna)
Nedavno

GMS Optical® 1,8 mm Protuklizna ljepljive Oblikovano mekani silikon nosni jastučići za naočale s Super ljepljive podloge za naočala, sunčanih

HRK 20.94

Dostupno

- Mekani silikonski materijal čini bilo par bodova više udoban!Ove su vodilice idealni su za toga, kako bi jeftine sunčane naočale, ридеры ili naočale, bloker plavo svjetlo, više ugodna za dugo nošenje. - Silikon premium klase povoljno legne na kožu i ne ostavlja crvene mrlje na nos.Uživajte u udobnosti cijeli dan s optičkim nosa ploče GMS!. "Naše prednje obloge imaju ljepljivu podlogu 3 M, tako da su sigurni da će se zalijepiti!Za najbolje rezultate, budite sigurni da slijedite upute na pakiranju. - Naše kvalitetne prednje obloge ne će pustiti svoje bodove iskliznuti s nosa.Oni će vam pomoći učiniti vaše naočale pouzdaniji i ne morate stalno da ih zalijepiti na mjesto. "1,8 mm x 18 mm Crne ljepljive nosa obloge - 5 parova u pakiranju.

Karakteristike robe

Kupci kako žele