11 kom. Skup Alata Za obrasce Iz Tar,Перемешивающая Igla,Žlica,Alat, Pincete, Preciznost Kit, Antistatički ESD-a, Skup Elektroničkih Пинцетов za Umjetničkih Obrta od Smole, Izrada Nakita, DIY Silikon Epoksidne Ljevaonice Oblika iz Tar.(bijela)
Nedavno

11 kom. Skup Alata Za obrasce Iz Tar,Перемешивающая Igla,Žlica,Alat, Pincete, Preciznost Kit, Antistatički ESD-a, Skup Elektroničkih Пинцетов

HRK 23.97

Dostupno

[11 kom Alati za tar] : Ovaj set alata za smole uključuje 2 komada перемешивающий štap, 2 kom igle muddler poke, 2 kom žlice za smole, 4 kom pinceta za smole i 1 kom pipeta za prijenos.Set alata za ručni rad od smole sasvim dovoljan za svoje dnevne potrebe i korištenje.Oni će postati vaši praktičnim pomagačima u umjetnosti i rukotvorina iz tar. [Visoko kvalitetni materijal] : Naši alati od epoksida izrađene od legure s dijamant glavom.Bonus dizajn premaz od nehrđajućeg čelika, anti-statički i ESD-sigurno ga čini čvrst i pouzdan.Možete ga koristiti jako dugo. [Praktično starter set alata za tar] : Te UV-alati za smole se koriste za miješanje smole i žlice sitnih stvari za obrt.Pružamo vam različite alate kako bi vaš proces DIY više zgodan.Možete koristiti alate i potrošni materijal za miješanje ili smanjenje mjehurića zraka.Zaista praktične alate za početnike ili profesionalce za izradu predmeta ručne izrade. [Široku primjenu] : Ovi alati i pribor, iz tar. naširoko koristi za popravak rukotvorine, nakit, satovi, elektronika i tako dalje.Oni su također odličan izbor za diy darove obrt, kao što su privjesci, ogrlice, narukvice, privjesci, sjaj i ostali nakit od smole projekata.Metalne ljevaonice alata od epoksi smole su lagani i портативны.Vrlo povoljno uzeti ih sa sobom gdje god idete. [Uživajte u svojim vremenom DIY] : Ovi alati za pribor od smole imaju različita modela.Možete potrošiti svoje vrijeme na izradu jedinstvene radova, zajedno s članovima obitelji, prijateljima, kolegama.To će biti dobar poklon za zaljubljene, prijatelje, djecu na godišnjicu, Dan zahvalnosti, Dan svetog Valentina, Noć vještica, Božić, Dan rođenja i sl.

Karakteristike robe

Kupci kako žele