JNIAP Rakun Čipke Torba Rakun Ljubavnik Dar Rakun životinja Teretana Torba Moj duh Životinja Rakun Teretana ruksak (rakun sackpack)
Nedavno

JNIAP Rakun Čipke Torba Rakun Ljubavnik Dar Rakun životinja Teretana Torba Moj duh Životinja Rakun Teretana ruksak (rakun sackpack)

HRK 41.97

Dostupno

❤Zatvaranje čipke❤❤ Vodootporan materijal ❤❤Stroj za pranje❤. ❤Dar❤Sportska torba na temu rakun s citata 'My Spirit Animal Is a Raccoon" - to je dar rakun za sve koji vole rakun.Rakun Авоська Za Poklon Za Rođendan, Godišnjicu Dar Božićni Dar Ideja Diplomski Dar. ❤Veličina❤ Veličina ruksak na pertla je oko 15,7'*13,3'(40 cm*34 cm),koji je dovoljno velik za uvezivanje knjiga,knjige,laptop,i Pad,odjeće,obuće, ručnici, osobne stvari osnove za kratki izlet ili šetnju. ❤Višenamjenski❤ Sportska torba na pertla pogodan za teretane, sport, joga, ples, putovanja, ručne prtljage, prtljage, kampiranje, planinarenje, šetnje, timski rad, trening,škole,shopping i još mnogo toga!Ruksak za teretane-to je poklon za rođendan,Božić,povratak u školu,maturalnu večer. ❤Podesiva бретельки❤Ruksak na pertla može učinkovito smanjiti pritisak na ramena za udobnost.Dužina trake se može podešavati завязыванием čvorova i pogodan je za osobe različite visine i oblika.Korištenje čipke više zgodan, pružajući sigurnost vaših stvari.

Karakteristike robe

Kupci kako žele